vineri, 23 iulie 2010

Poate vei veni...

"Ar fi fost o fericire prea mare sa ramai langa mine mai mult timp,dar soarta nu a tinut cu noi si te-a dus departe.Stau nopti intregi si ma intreb oare cand,oare peste cat timp o sa te strang in brate?
Dar ma consolez cu gandul ca maine poate vei veni.Stiu ca va veni si ziua aceea cand imi vei spune ca te intorci...Vom fi impreuna si vei rosti ca nu mai pleci.Va fi una din putinele clipe de fericire ale mele..."



13.10.2003.Cris

As da orice...

"De-ai fi langa mine acum,nu te-as mai lasa sa pleci pentru ca te iubesc prea mult si n-as suporta sa te mai stiu departe de mine.
As da orice sa stiu ca ai aceleasi sentimente pentru mine,as da orice sa stiu ca nu mai exista nimeni in viata ta,as da orice sa fii numai al meu si as da orice sa ma iubesti numai pe mine.
Te rog ramai langa mine,te rog nu ma parasi,te rog iubeste-ma cum te iubesc si eu si iti promit ca n-o sa te dezamagesc!"



03.04.2003.Cris

Daca...

"Daca alaturi de tine nu pot fi,te rog ca macar o clipa din timpul tau,sa te gandesti ca undeva departe e cineva care se gandeste la tine zi si noapte,care te iubeste si care traieste cu speranta ca in ziua ce va veni,te va revedea.
Daca alaturi de tine nu-ti pot fi cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi,sa te gandesti ca undeva departe e o inima care bate doar pentru tine,care se roaga ca tie sa-ti mearga bine in orice clipa si care la fiecare pas iti vede chipul vesel.
Daca alaturi de tine nu pot fi,iti spun doar atat:"TE IUBESC!"



21.03.2003.Cris

As vrea...

"As vrea sa te am langa mine in orice clipa,as vrea sa-ti numar bataile inimii,as vrea sa-ti spun mereu cat te iubesc.
As vrea sa nu existe piedici in calea noastra,as vrea sa adorm si sa ma trezesc in bratele tale,dar cel mai mult as vrea sa nu ma uiti niciodata.Si sa stii ca iubirea mea pentru tine se va sfarsi atunci cand soarele nu va mai straluci,cand stelele nu vor mai aparea si cand inima va inceta sa-mi mai bata."

21.03.2003.Cris